Twee stua malena fauteuils. mooi design. ecru bekleding. donkerhout...

€ 550,00 • 23x bekeken • 19-10-2018
Twee stua malena fauteuils. mooi design. ecru bekleding. donkerhout...
Twee stua malena fauteuils. mooi design. ecru bekleding. donkerhout...

In verband met een verbouwing en een andere inrichting van ons huis. heb ik twee supermooie Stua Malena stoelen te koop (zie ook de officiele website van stua ). De designer is Jon Gasca uit Spanje. De fauteuils verkeren in goede staat aangezien ze altijd in een bijruimte hebben gestaan. Wel gebruikt dus. maar zeker niet dagelijks en veel. Ook niet blootgesteld aan roken of huisdieren.
Het design is prachtig. Het fraai gevormde frame is van zeer donker hout. aan de achterzijde met een mooie glooiing en opengewerkt zodat de fauteuils ook heel mooi in een open ruimte kunnen staan als echte eyecatchers. De poten zijn het onderste deel van aluminium en de voorpoten zijn voorzien van handige wieltjes. De bekleding is ecru en bestaat uit een rugkussen en een zitkussen. Beide voorzien van een rits waardoor de hoes makkelijk te reinigen is.

De Stua Malena fauteuils zijn nog steeds in de handel en met stoffen bekleding. afhankelijk van de uitvoering. geprijsd tussen de 1100 en 1175 euro per stuk.

afmetingen:
- breedte: 63 cm
- hoogte totaal: 73 cm
- hoogte zitting: 43 cm
- diepte: 76 cm

De stoelen zijn per direct beschikbaar in Soest.

Direct naar de website!

Verkoper:

Naam: Marieke
Postcode: 3761et
Plaats: soest
E-mail adverteerder